Reviews

Berlinda Ocks-Hartelman

Lieve Angelique,

Tijdens mijn zoektocht waarom mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn bedrijf maar niet verder kwamen, kwam jij op het juiste moment op mijn pad.

Ik was gefrustreerd, “want ik deed toch altijd zo goed mijn best” maar samen hebben we gekeken naar mijn steeds terugkomende “valkuilen” en deze boven water gehaald.

Door veel te praten tijdens de NEI-therapie, over gebeurtenissen uit mijn jeugdjaren en zelfs daarvoor, kwamen direct veel antwoorden bovendrijven.

De gezinsopstelling was hèt extra zetje en veranderde mijn kijk op mijn leven, mijn geloofsovertuigingen en mijn handelen.

In slechts 3 sessies, wist jij de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen, ik ben je eeuwig dankbaar dat we samen in dat stilstaande water geroerd hebben. Het werd echt troebel, maar dat was nodig om de rotzooi boven water te krijgen, zodat ik het er zelf uit kon halen.

Eindelijk kan ik met een opgeheven hoofd, liefdevol verder met mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn eigen gezondheid bedrijf.

Zo zie je maar weer dat wij vrouwen elkaar nodig hebben om het beste in onszelf naar boven te halen.

Wil jij dit ook, boek dan nu een afspraak bij deze energieke, sprankelende mooi vrouw.

Dikke Harts knuffel

"Angelique heft blokkades op die je onbewust bij je draagt."

Saskia

Angelique raad ik iedereen aan als je er zelf even niet meer uitkomt. Heel bijzonder ook hoe zij je in een relatief korte tijd kan inschatten. Zij is een warm, aardig, positief en een betrokken persoon die echt de tijd voor je neemt. Een echt mensenmens.

Door “een reis in je leven” heft zij blokkades op die je onbewust bij je draagt. Ook reikt zij handvatten uit waar je altijd naar terug kunt grijpen als je dreigt terug te vallen.

Mijn sessies met haar hebben mij nieuwe inzichten gegeven.

Lieve Angelique nogmaals hartelijk dank voor je hulp en steun.

Scroll naar boven