Over Angelique

Ik ben Angelique Welbergen getrouwd met Alex en moeder van Lynn, Tess en Luc. We hebben 3 katten en een hond.  Ik heb een praktijk aan huis, waar ik heel blij en trots op ben. 

Hoe ben ik erbij gekomen om Coach4all te worden?

Heel mijn leven ben ik een onzekere vrouw geweest, altijd maar ja zeggen, bang wanneer ik nee zou zeggen diegene mij niet meer leuk zou vinden.

Vader en moeder die nooit tijd voor ons hadden omdat ze erg druk waren met hun eigen zaak. Altijd aanpassen aan hun wensen, doen wat er gevraagd werd zonder tegenspraak. Werd altijd erg klein gehouden en als dom versleten.

Door een tijd niet lekker in mijn vel te hebben gezeten ik was onrustig voelde mij dom, dik en onzeker, door allerlei gebeurtenissen in mijn leven. 

De Coach4all opleiding kwam op mijn pad en ik kreeg een blij en warm gevoel van binnen, zo bijzonder.  Dat was het wat ik moest doen, mensen helpen!

Maar de Coach4all opleiding was niet zomaar een opleiding, niet alleen leer je de technieken en hoe je moet coachen, je gaat je eigen problemen en blokkades ook aan en gaat diep door het stof. Ik worstel al jaren met mijn gewicht, dan was ik weer dik dan weer dun een echte jojo. Van allerlei diëten geprobeerd en sommige met succes hoor, maar dit was nooit blijvend.  Een emotie eter. Wanneer iemand iets over mijn gewicht zei sloeg ik gelijk op tilt, voelde mij verschrikkelijk lelijk en dom en sloeg helemaal dicht. 

Waar kwam dat vandaan? Als kind was ik altijd wel wat steviger, de schoolarts vond mij te dik en mijn vader zei altijd jij met je dikke kont, zelfs op volwassen leeftijd zei iemand tegen mij je bent heel mooi maar als je 10 kilo zou afvallen ben je nog mooier. Dat woord mooi was ik allang vergeten maar die 10 kilo triggerde mij enorm. 

Door de Coach4all sessies kwam er van alles boven wat ik allang had verbannen uit mijn leven, het heeft mij ontzettend geholpen om daar over te praten en het daarna te verwerken. 

Laat mij je helpen ook zo'n verandering door te maken

De combinatie Coach4all en een gezonde leefstijl heeft ervoor gezorgd dat ik 20 kilo ben afgevallen, ik ga anders met eten om en omdat mijn mind een verandering heeft doorgemaakt is het voor mij makkelijker om met gewicht en eten om te gaan. 

Ook ben ik 200% meer zelfverzekerd geworden, het kan mij niet meer schelen wanneer iemand iets over mijn gewicht zegt. 

Ik zit lekker in mijn Body Mind & Innergy!

 Graag wil ik jou hier ook bij helpen en inzichten te geven waar je wat mee kunt. 

Praktijk BMI coaching
Scroll naar boven